Aldo Camp este locul în care poți afla mai multe despre cai și echitație. Oferim o paletă variată de servicii, incluzând cursuri de inițiere și perfecționare în practica călăriei, plimbări călare, tabere de echitație și team building-uri. Toți trainerii noștri sunt certificați de Federația Ecvestră Română și au o experiență vastă în domeniu.

La cerere se pot organiza evenimente sau sesiuni foto.

Povestea lui Aldo

Aldo este un căluț care a venit pe lume într-o dimineață răcoroasă de toamnă. A fost primit cu multă dragoste și căldură de familia de la fermă. E un căluț puțin diferit datorită coloraturii, dar este foarte jucăuș și adoră copiii. Așa că ne-am gândit ca în fiecare vară să îi aducem lui Aldo mai mulți copii cuminți și veseli pentru a se juca împreună. Este nerăbdător să vă cunoască și să-și facă prieteni noi.

CLAUDIA PETRE • FONDATOARE ALDO CAMP

„Este un loc minunat unde te poti reconecta cu natura . Peisajul mirific,personalul primitor , animalele superbe . Am petrecut o duminica foarte frumoasa alaturi de voi ! Multumesc! Recomand cu tot dragul!”

Sidonia Chesauan

Cele mai frecvente întrebări

Sigur ai multe întrebări legate de cai și de echitație. Pentru a-ți răspunde la toate întrebările, am pregătit o listă a celor mai frecvente întrebări primite până acum.

Cadru didactic, Claudia Petre – învățământ primar Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu
Unitatea de cazare este Campusul Liceului Teoretic Petru Rares din Târgu Lapuș
Copiii primesc 3 mese pe zi, plus 2 gustări între mese.
Lucrăm cu personal calificat. Instructorii noștri sunt certificați FER.

Vrei să faci o rezervare la Aldo Camp? Contactează-ne

Contact