Aldo Camp - Tabere de echitație pentru copii

Tabara de echitatie pentru copii - Aldo Camp

Seria: 1-7 AUG

Costul unei tabere este de 1990 de lei / persoană. Înscrierile online se închid automat când atingem limita disponibilităților (50 locuri) sau în data de 18 iulie 2022, iar avansul este de 990 de lei / persoană.
Golește

Prețuri

Am creat o serie de pachete avantajoase:

-1990 lei / persoană Tarif Standard*
-1791 lei / persoană Tarif Family**

* Costul unei tabere este de 1990 de lei / persoană. Înscrierile online se închid automat când ating limita disponibilităților (50 locuri).
**Clienții care au 2 copii și vor să îi înscrie pe ambii frați, beneficiază de un discount ulterior de 10% fiecare copil.

Prietenii Aldo Camp spun că...

“Mulțumim echipei Aldo Camp pentru dăruirea cu care s-a ocupat de primii oaspeți. Copilașii noștri au fost norocoșii care au petrecut alături de oameni minunați o săptămână deosebită într-un cadru de vis. Felicitări și succes pe mai departe!”
Alina Păcurar

“O tabără unde copiii au avut atâtea activități și momente frumoase că nici nu au simțit nevoia să pună mâna pe telefoane. Colectivul foarte implicat, activitatea cu animalele îi încântă, mai ales călăria. Iar mâncarea a fost mai bună ca la mama”
Ramona Ardelean

“Sunteți minunați! E fantastic tot ceea ce faceți voi acolo. Când faci totul cu pasiune și dăruire așa cum o faceți voi nu are cum să nu fie ceva deosebit! Va doresc mult succes și va mulțumim pentru tot ceea ce faceți alături de copiii noștri.”
Adriana Bulzan

“Un loc minunat, cu oameni deosebiți. Mulțumim din inimă pentru dragul și dăruirea voastră. Un vis devenit realitate: acela de a călări! Ați reușit să gravați amintiri unice în memoria copilașilor noștri! Vom reveni de fiecare dată cu mare bucurie și îi vom aduce și pe alții! ”
Patis Simo